Produkt

PRX-T33

1

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

Ansikte

 • Rynkor och linjer
 • Torr hud
 • Förlorad fasthet och elasticitet
 • Nedsatt fyllighet
 • Ojämna pigmenteringar
 • Ljusåldrad hud
 • Ärrbildningar

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

 • Ingen ”frosting” eller ”down-time”
 • För alla hudtyper och alla årstider
 • Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid
 • Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I

TCA + VÄTEPEROXID

Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

 • Nålfri applicering utan ”frosting”
 • För alla hudtyper och årstider (ingen ljuskänslighet)
 • TCA stimulerar dermis & keratinocyternas tillväxtfaktorer
 • Väteperoxid motverkar syrafrätande effekt och tillåter frekvent repeterad stimulering som förstärker dess effekt
 • Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent
PRX-T

Produkt

Exuviance

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop

Innovation – då, nu, alltid.

Exuviance är avancerad hudvård från de två forskare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens största innovationer. Forskning och utveckling sker i Princeton, New Jersey och bolaget har en ledande position inom utveckling av olika sammansättningar som innehåller de egna innovationerna AHA, PHA, NeoGlukosamin och Aminofil jämte övriga väl dokumenterade ingredienser i hudvård. Företaget bakom Exuviance grundades 1988 av dr. Eugene Van Scott, dermatolog och dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som specialitet.

Doktorerna träffades 1969 på Temple University i Philadelphia, Pennsylvania. Dr. Van Scotts intresse för att hitta ett sätt att reglera nybildningen av hudceller gjorde att han kom i kontakt med Dr. Yu, som studerade de kemiska och biomedicinska aspekterna vid vissa hudsjukdomar. Deras gemensamma intresse för hudens nybildnings- och förnyelseprocesser blev sedan hörnstenen i över 50 års dermatologisk forskning och utveckling. Dr. Van Scott och Dr. Yu är internationellt erkända auktoriteter inom dermatologin och deras forskningsresultat har ett stort antal gånger publicerats i ledande medicinska tidskrifter.

Exuviance har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos alla som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess och förbättra hudens naturliga funktioner. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt och torrt utseende, av nya celler som ger en förnyad lyster. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Produktkonceptet finns i två olika utföranden, Exuviance Professional som återfinns hos salonger och Exuviance som säljs i butik.

Produkt

Dermapen

dermapen4-poster

Med Dermapen4™ kan man behandla:

 • Huduppstramning och föryngring
 • Fina linjer och rynkor
 • Stora porer
 • Oren hud och acne
 • Milier
 • Keratosis pilares
 • Pigmenteringar
 • Ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr
 • Brännskador
 • Hudbristningar
 • Alopecia

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål. Med Dermapen4 kan man behandla: Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow. Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Produkt

Epilering

Epilering

Permanent hårborttagning. Metoden bygger på att man förstör alla de celler i hårsäcken som kan producera ett nytt hår. Detta kan göras på olika sätt.

Nålepilering

Nålepilering är när man för ner en strömförande nål i hårfollikeln och värme eller lust förstör hårsäcken varpå ett nytt hår inte kan produceras. Det finns här olika metoder beroende på vilken ström man använder; Elektrolys, Thermolys och Blend. Jag jobbar med Thermolys. Behandlingen utförs alltid av en hudterapeut som har utbildning i detta.

Ytliga blodkärl i form av Cherry spot, Couperose och spider 

Cherry spot och ytliga blodkärl tas bort  med diatermi. Hudförändringen som syns på bilden till höger har många namn och benämningar. Cherry Spot – körsbärsmärke – är den mest utbredda benämningen. Medicinskt kallad hemangioma, på svenska hemangiom. De är röda, ofarliga blodkärlsmissbildningar: ytliga små blodkärlsnystan. Ibland är de platta, ibland med upphöjning på någon millimeter. Cherry spots kommer ofta med åldern. Dessa är väldigt lätta att behandla med diatermi.

För dig som har couperose där de små blodkärlen i huden (främst i ansiktet) blir synliga som spindelnät hjälper några behandlingar med diatermi.

Hur går behandlingen till?

Genom ett instrument med högfrekvent växelström bränner diatermi bort blodkärlen. Blodkärlen drar ihop sig och försvinner. Det gör hemangiom och ytliga blodkärl extra mottagligt för denna behandling. Många tycker att diatermi inte gör speciellt ont. Det kan jämföras med att plocka ögonbryn; om du tycker att det är jobbigt blir även diatermi lite kännbart. Men de flesta upplever att det känns mindre än vad de förväntade sig.

Att tänka på efter behandlingen

 • Vistas ej i solen efter behandlingen.
 • Använd hög solskyddsfaktor.
 • Tvätta inte det behandlade området på 24 timmar.
 • Använd inte make-up samma dag som du fått behandling

Priset för själva behandlingen avgörs av antal Cherry spot som skall tas bort

Diatermi som metod har funnits sedan slutet på av 1800-talet.

Fibrom – hudflikar som diatermi enkelt tar bort

Fibrom har många namn, bland annat kallas de hudflikar och skintags. Fibrom är ofarligt och behandlas av kosmetiska skäl. Sitter ett fibrom runt halsen, kan det lätt bli irriterat och klia. Till exempel då halskedjor eller kläder skaver mot. Fibrom har ett typiskt utseende och är lätta att känna igen. De behöver inte undersökas av läkare, utan kan tas bort direkt med diatermi

Vad är ett fibrom?
Fibrom är en pigmenterad eller ofärgad, skaftad eller oskaftad bindvävsbildning i huden. Fibrom är mycket vanligt förekommande hudförändringar som är godartade.. Fibrom är ofta lokaliserat till hals, ansikte, armhålor och bål samt under brösten.

Hur går behandlingen till?

Diatermi betyder ”genom värme”. Genom ett litet instrument med högfrekvent växelström, bränner diatermi bort fibromen.  Behandlingen med diatermi gör inte speciellt ont. Det svider bara till litegrann. Smärtan kan jämföras med att plocka ögonbryn. Om du tycker att det är jobbigt blir även diatermibehandlingen lite kännbart. Men de flesta upplever att det känns mindre än vad de förväntade sig.

Diatermi som metod har funnits sedan slutet av 1800-talet. Vi på Klinik Divage har arbetat framgångsrikt med diatermi sedan 1984.  Hos oss får du ett gott bemötande och blir av med ditt fibrom genom erfaren och säker behandling.

Priset för själva behandlingen avgörs av antal fibrom som skall tas bort

Att tänka på efter behandlingen

 • Vistas ej i solen efter behandlingen.
 • Använd hög solskyddsfaktor.
 • Tvätta inte det behandlade området på 24 timmar.
 • Använd inte make-up samma dag som du fått behandling.

Vad är ett fibrom?

Fibrom är en pigmenterad eller ofärgad, skaftad eller oskaftad bindvävsbildning i huden. Fibrom är mycket vanligt förekommande hudförändringar som är godartade.. Fibrom är ofta lokaliserat till hals, ansikte, armhålor och bål samt under brösten.

Hur går behandlingen till?

Diatermi betyder ”genom värme”. Genom ett litet instrument med högfrekvent växelström, bränner diatermi bort fibromen.  Behandlingen med diatermi gör inte speciellt ont. Det svider bara till litegrann. Smärtan kan jämföras med att plocka ögonbryn. Om du tycker att det är jobbigt blir även diatermibehandlingen lite kännbart. Men de flesta upplever att det känns mindre än vad de förväntade sig.

Diatermi som metod har funnits sedan slutet av 1800-talet. Vi på Klinik Divage har arbetat framgångsrikt med diatermi sedan 1984.  Hos oss får du ett gott bemötande och blir av med ditt fibrom genom erfaren och säker behandling.

Priset för själva behandlingen avgörs av antal fibrom som skall tas bort

Att tänka på efter behandlingen

 • Vistas ej i solen efter behandlingen.
 • Använd hög solskyddsfaktor.
 • Tvätta inte det behandlade området på 24 timmar.
 • Använd inte make-up samma dag som du fått behandling.

Produkt

Xlash

xlash

Xlash – Sveriges mest sålda ögonfransserum

Xlash är ett högkvalitativt serum som ger dig längre, tjockare och mer voluminösa ögonfransar. Den exklusiva och högteknologiska formulan har tagits fram baserat på avancerad vetenskap för att säkerställa vackra och välmående fransar. Serumet innehåller enbart naturliga ingredienser som förbättrar regenereringen samt tillväxten av dina ögonfransar.

Mer än 3 miljoner personer världen över använder Xlash i sin dagliga skönhetsrutin. Gör som dem och beställ din Xlash idag för att få dina drömfransar inom 28 dagar!

Produkt

Dr Dennis Gross

image001

DR DENNIS GROSS SKINCARE™
Dr Dennis Gross Skincare™ är en klinisk hudvårdsserie som ger synliga och långsiktiga dermatologiska resultat. Det är en serie i ständig utveckling som hela tiden ligger i framkant av forskning. Grundaren är dermatologen Dr Dennis Gross som fick sitt stora genombrott med den kliniska, patenterade Alpha Beta® Professional Peel. Ett kemiskt peelingsystem som når maximal effekt utan att irritera huden och som därför kan användas även på mycket känslig hud. Därefter har han utvecklat en hel serie multifunktionella produkter som ger resultat även på mer komplicerade hudproblem; både för professionell behandling och för hemmabruk.

Produkternas innehåll grundar sig på den senaste vetenskapliga forskningen och baseras på medicinskt klassade ingredienser samt noggrant utvalda växtextrakt.

VARFÖR VÄLJA DR DENNIS GROSS SKINCARE™?

 • Klinisk serie med resultatinriktade produkter och behandlingar
 • Multifunktionella produkter som kan användas året om
 • Ger snabba och långsiktiga, synliga resultat
 • Klinisk Alpha Beta® Face Peel med bredspektraeffekt
 • Lönsamma behandlingar och hög försäljning
 • Ger dermatologiska resultat
 • Unisex; passar alla hudtyper och åldrar

Produkt

ICE PEEL

icepeel

KEMISK PEELING + CRYOTERAPI

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

MULTIFUNKTIONELL BEHANDLING FÖR ALLA HUDTYPER

ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Produkt

Sheet mask

BeautyPro-innovell-sheet-mask-768x377

Collagen Sheet Mask -snabbverkande intensivmasker för alla hudtyper

Beauty Pro’s senaste innovation är en hel serie med de omåttligt populära Collagen Sheet Masks. I serien finns nio effektiva engångsmasker för ansikte, hand och fot som ger ett direkt resultat. Ansiktsmaskerna är klara att använda och är färdigpreparerade med marint kollagen, vitaminer samt växtextrakt. Det finns olika masker för olika behov och de är anpassade efter ansiktsformen vilket gör dem enkla att använda.

 • Fint resultat på endast 15 minuter
 • Hygieniska, enkla och smidiga att använda
 • Unisex – passar kvinnor och män
 • Fria från mineraloljor och parabener
 • Perfekta »add on« till andra hudvårdsprodukter
 • Högsta kvalité på ingredienserna
 • Ger direkt resultat
 • Återfuktar och ger spänst
 • Minimerar linjer och rynkor
 • Förbättrar elasticiteten i huden

Sociala medier